Vacatures (2)

1.)  21-06-2018: Plaatbewerker (pdf, klik hier)Door onze uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. De werkzaamheden bestaan uit: het zelfstandig bedienen van kantpers, knipschaar en lasersnijmachine. Tevens werkzaamheden als zagen, boren en tappen.

Functieprofiel: Je hebt ervaring met kanten aan een CNC kantpers ervaring met plaatwerk in het algemeen. Ervaring met de bediening van een lasersnijmachine is een pré. Ook jonge, minder ervaren krachten zijn van harte welkom! Bij ons bedrijf kun je het metaalvak nog leren in al haar facetten.

Solliciteren kan door het sturen van een e-mail naar: edwin@eekelswaalwijk.nl Voor meer informatie kan je contact opnemen met Edwin Eekels.

2.)  11-06-2018: Constructie-Bankwerker/Lasser (pdf, klik hier)Door onze uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met een VMBO+ of MBO niveau 2/3 opleiding. De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig samenstellen van trechters, transporteurs, frames, machines enz. d.m.v. zagen, boren, plasma snijden, lassen, slijpen/afwerken en assembleren, zowel in enkel-stuks als in kleine series.

Functieprofiel: je hebt ervaring met TIG, MIG en MAG lassen. Je bent bekend met de verwerking van zowel RVS als staal, kan goed tekening lezen en je hebt een goede algemene vakkennis. Ook jonge, minder ervaren krachten zijn van harte welkom! Bij ons bedrijf kun je het metaalvak nog leren in al haar facetten. Solliciteren kan via de post of via de e-mail. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Edwin Eekels.


Laatste nieuws

 • 11
  sept

  Tuinhaarden

  Onze tuinhaarden worden vervaardigd van Corten-staal. ...lees meer

 • 19
  dec

  lasmachinepark

  Uitbreiding van lasmachinepark met 3 machines: 1x MIG/MAG, 1x PulsMIG en 1x Tiger TIG AC/DC.

 • 03
  dec

  Foto

  Foto's toegevoegd aan product-pagina "voedingsindustrie" ( dragers & RVS afzuigkappen ).

 • 22
  juli  

  Buizenbuiger

  Met onze buizenbuiger, buigen wij bochten tot en met 60MM in RVS.

 • 08
  mei

  Hygiene

  Complete hygienesluizen, zolenreinigers, tourniqettes en handen reinigers.

Zie voor koeltechniek onze site www.eekelskoeltechniek.nl